Shiftleader HBO/WO
Vacancy by Bavaria, Netherlands
Added in position, Product Management
Bachelor, Master
Food & Beverages
Apply before: 30 Nov 2016
Job Description

Doorgroeien tot het niveau van productieleider en brede ervaring op doen in operational management? Jij krijgt de mogelijkheid om deze unieke carrièrestap te maken binnen deze succesvolle internationale FMCG organisatie. In de rol van Shiftleader krijg je direct de operationele verantwoordelijkheid voor jouw eigen shift, die bestaat uit ervaren teamleiders en ongeveer 40 operators. Het is learning-on-the-job, met ervaren managerial ondersteuning en verdere theoretische ontwikkeling waar nodig. Dit is een optimale werkomgeving om je eigen talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Als Shiftleader heb je een scherp oog voor verbeteringen en optimalisaties. Dat jij daarbij het initiatief toont, past bij jouw persoonlijkheid. Je geeft goed onderbouwde adviezen aan het management en bent een sturende kracht bij de implementatie van jouw voorstellen. Je realiseert samen met je shift de productiedoelstellingen, bent daarbij efficiënt, doelgericht en waarborgt kwaliteit en veiligheid. Als leider ben je daarbij inspirerend en doortastend, maar bovenal motiverend. Jouw team presteert dan ook optimaal en is gemotiveerd. Ook ben je actief betrokken bij een verscheidenheid aan (multidisciplinaire) projecten, zoals procesontwikkeling, technische investeringen en resultaat verbeteringen. Dit is een optimale groei functie als jij kiest voor een carrière in operational management. Je werkt in een drieploegendienst en voelt je thuis in een technologische state-of-the-art FMCG productieomgeving

Additional information Position: Product Management
Start date: Thursday, 30 July, 2015
Monthly salary: Contract
Competencies

De kandidaten, die wij zoeken, hebben gekozen voor een carrière in productie management en voldoen aan de volgende criteria:

- Een HBO of WO achtergrond. Studierichting is daarbij minder relevant.
- Je hebt nu reeds enkele jaren leidinggevende ervaring opgedaan in een productieomgeving. Ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pre, maar geen eis.
- Kennis van continue verbeterprocessen(WCOM,TPM of Lean Six Sigma) is een pre.
- Je hebt de ambitie om jezelf continue verder te ontwikkelen, bent resultaatgericht en toont overtuigingskracht. Je hebt "persoonlijkheid" en een natuurlijke, inspirerende manier van leidinggeven. Organisatievermogen, pragmatisch en “hands-on” mentaliteit.
- Bereidheid in een drieploegendienst te werken en indien noodzakelijk aanvullende studies te volgen.

Bavaria heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan Beach Recruitment & Career. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beach: 023-5730292 of rechtstreeks met de consultant Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261.

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Entry Level
Education level: Bachelor, Master
Company Description
Bavaria in Lieshout is één van de oudste brouwerijen in Nederland. Het familiebedrijf is ontstaan in 1719 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle, wereldwijde onderneming, gespecialiseerd in de productie en verkoop van bier, non-alcoholic drinks, mout en graan- extracten. Door ervaring, ondernemerschap en innovatie wordt een hoge productkwaliteit gegarandeerd en is de organisatie een gewaardeerde partner voor de handel in ruim 100 landen. H Otten Tel.: 0235730292 info@beachrecruitment.com
Address
Wilhelminaweg 64
2042 NR Zandvoort
Netherlands
Recruiter information


You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.