Open sollicitatie voor de functie van docent
Vacancy by HAS University of Applied Sciences, Netherlands
Added in position, Education
Bachelor, Master
Education Management
Apply before: 1 Jan 2017
Job Description

Het is mogelijk dat HAS Hogeschool (nog) geen vacature op jouw gebied heeft. Wij nemen op dit moment alleen open sollicitaties in behandeling voor de functie van docent. Wanneer je hiervoor in aanmerking wenst te komen verzoeken wij je aan te geven bij welke opleiding/bachelor je als docent zou willen werken.

Additional information Position: Education
Start date: Tuesday, 4 October, 2016
Monthly salary: Up for debate
Competencies

- Alleen sollicitaties die digitaal via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.
- De selectie vindt plaats nadat de sluitingsdatum is gepasseerd en dan voorzien we je zo spoedig mogelijk van een reactie op je sollicitatie.
- Reacties die na de sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
- De sluitingsdatum kan verlengd of verkort worden tijdens ons selectieproces. Zonder tegenbericht nemen we je sollicitatie automatisch mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
- Kandidaten kunnen gezocht worden via internet, waaronder social media.
- De vacaturetekst op de website van HAS Hogeschool is leidend. Aan vacatureteksten op andere vacaturesites kunnen geen rechten worden ontleend.
- Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Mid-Senior Level
Education level: Bachelor, Master
Company Description
HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Onze kernwaarden zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs. De HAS richt zich op drie kernactiviteiten: onderwijs, kennistransfer en kennisontwikkeling. HAS Hogeschool heeft 3000 voltijdstudenten die studeren aan zowel Nederlandstalige als Engelstalige bacheloropleidingen. Via HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen volgen daarnaast 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies. Bij de HAS werken 450 medewerkers. Wij geloven dat we door het continu prikkelen en ontwikkelen van talenten iets wezenlijks bijdragen aan een sterke agrofoodsector en leefomgeving.
Address
Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch
Netherlands
Recruiter information
Elco Leenders
elco.leenders@syneratio.com
You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.