Management Traineeship
Vacancy by Randstad Groep Nederland, Netherlands
Added in position, Management
Master
Staffing and Recruiting
Apply before: 31 Oct 2016
Job Description

Wil jij in de toekomst tot de top van een grote multinational behoren? Als management trainee van Randstad Groep Nederland draait het om jouw commercialiteit en leiderschap. Doel is jou na tweeëneenhalf jaar op een senior of managementpositie te plaatsen binnen Randstad Groep Nederland, waarna je binnen vijf tot zeven jaar een zware managementpositie bekleedt. Je doorloopt als management trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Jouw ambitie en visie moeten ons uiteindelijk leiden door de turbulente ontwikkelingen die de wereld van mens en werk doormaakt.

het management trainee traject

Fase 1: Je leert de corebusiness van Randstad, Tempo-Team en Yacht kennen. Samen met collega’s bewerk je een gedeelte van de markt. Je hebt onder andere te maken met klanten en flexwerkers. Dat betekent dat je accountmanager en people manager in één bent. Dit vereist ondernemerschap, omdat de business binnengehaald moet worden. Op het eerste gezicht misschien een pragmatische rol, maar als je verder kijkt gaat het vooral om het managen van alle processen. Je runt als het ware je eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hierin begeleid door je manager en een mentor.

Fase 2: In deze fase van je traineeship pak je een meer overstijgende rol in onze corebusiness en ga je naast je werk assignments doen. Het kan zijn dat je als consultant in een bepaalde regio werkt en een voortrekkersrol op het gebied van sales gaat vervullen. Of dat je verantwoordelijk wordt voor het werkresultaat van een aantal collega’s of afdelingen. Het is ook mogelijk dat je jouw regiodirecteur helpt met een strategisch vraagstuk. Kortom, als management trainee doorloop je een individueel traineeship waarbij jij in de lead bent als het om jouw carrièrepad gaat.

Denktank: In ‘de denktank’ houd je je bezig met strategische vraagstukken. De directie is nauw betrokken en je moet hen meekrijgen in jouw ideeën. De denktank vindt elke week gedurende een volledige dag plaats en besteedt daarnaast ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: trainees geven elkaar continu feedback en worden hierin begeleid door een coach. In de denktank ontwikkel je jouw visie op de Randstad Groep en jezelf.

En dan? Na je traineeship kun je bijvoorbeeld aan de slag als manager bij het uitzendbureau van Tempo-Team of Randstad, als key accountmanager van een van onze grote klanten, als consultant bij onze proposities HR Solutions of Yacht of als stafspecialist op ons hoofdkantoor. . Als je je tijdens het traineeship naar verwachting ontwikkelt, stroom je door naar het reguliere Management Development Programma van Randstad. Je bekleedt dan, als het goed blijft gaan, binnen vijf tot zeven jaar een zware managementpositie. Tijdens het gehele traject word je intensief begeleid door een coach en word je geholpen om een visie op de organisatie te ontwikkelen.

wij bieden…

Een inspirerende werkomgeving en –sfeer waarin jij samen met gedreven en betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt. Om te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen, ondersteunen we jouw ontwikkeling met een uitgebreid opleidingsaanbod aan de Randstad Academie. Ook externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Onze jonge en ondernemende cultuur wordt gekenmerkt door een sterke klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, drive, openheid en daadkracht. Je krijgt daardoor gelijk veel verantwoordelijkheid. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden: een startsalaris van 30.000 euro per jaar, een bonus, 8,5% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, 13 atv dagen, een mobiele telefoon en een auto van de zaak. Als trainee ontvang je gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Binnen het 2,5 jaar durend traineeship zet je snel een aantal stappen, dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden.

ben jij onze nieuwe management trainee?

Beantwoord jij alle onderstaande stellingen met een ‘ja’? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren voor ons management traineeship!

Ik:

ben (bijna) afgestudeerd op wo master niveau en heb een bovengemiddeld academisch denkniveau
ben commercieel en heb commerciële ervaring opgedaan in een bijbaan, commissie of bestuur
ben een leider en heb leidinggevende ervaring opgedaan in een bijbaan, commissie of bestuur
ben zelfreflectief: ik heb inzicht in mijn sterke en minder sterke kanten en ben veerkrachtig
ambieer een hogere managementfunctie
kan een visie op langere termijn ontwikkelen
ben resultaatgericht
ben operationeel slagvaardig
ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
ben erg ondernemend en heb naast mijn studie veel commissie- en bestuurservaring opgedaan
wil werken voor één van de beste werkgevers van Nederland
de sollicitatieprocedure

je klikt op de button 'solliciteren' onderaan deze pagina en uploadt daar je cv en motivatie
je maakt een online capaciteitentest en competentietest
je wordt uitgenodigd voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag maak je nogmaals een checktest en voer je een gesprek met een hr-specialist of hr-manager
je wordt uitgenodigd voor een extern assessment, dit duurt een hele dag
je voert twee eindgesprekken op directieniveau
aanbod en een contract voor onbepaalde tijd
Nb. Elke ronde betreft een ‘go or no go’. Solliciteren kan altijd. We hebben 5 selectierondes per jaar.

Additional information Position: Management
Start date: Sunday, 16 August, 2015
Monthly salary: € 2250-2500
Competencies

Leiderschap, ambitie, commercieel, visie, ondernemend, zelfreflectief, resultaatgericht, operationeel slagvaardig,

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Entry Level
Education level: Master
Company Description
Al meer dan 55 jaar speelt de Randstad Groep Nederland actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad groep nederland aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Address
Diemermere 25
1112 TC Diemen
Netherlands
Recruiter information
Tim Smolders
Tim.smolders@randstadgroep.nl
You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.