Junior CRM Data-Analist ICI PARIS XL
Vacancy by ICI Paris XL, Netherlands
Added in position, Marketing
Bachelor, Master
Retail
Apply before: 30 Dec 2016
Job Description

Een uitdagende functie voor een ambitieuze en commercieel ingestelde professional op het gebied van data-analyses en CRM binnen de retail.

Het CRM-team van ICI PARIS XL en Pour Vous bestaat momenteel uit vier enthousiaste en gedreven collega’s. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een CRM Data-Analist. Als CRM Data-Analist houd je je bezig met het analyseren van en rapporteren over de klantgegevens van ICI PARIS XL en Pour Vous en het doorvertalen van deze analyses in direct mail/e-mail-campagnes, lokale CRM, het loyaliteitsprogramma en informatie voor leveranciers. Je weet als geen ander CRM vanuit een commerciële benadering te profileren, zowel intern als extern. In deze uitdagende functie werk je nauw samen met interne collega’s en externe leveranciers. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

- Samenstellen van de selecties van klantgroepen voor alle direct mails, e-mails, digitale nieuwsbrieven en privilegechequemailings;
- Ontwikkelen en continu verbeteren van (standaard)rapportages over klantgegevens;
- Analyseren van de rapportages en rapporteren van de conclusies;
- Op ad hoc basis maken van specifieke analyses over klantgegevens voor diverse afdelingen van ICI PARIS XL en Pour Vous;
- Maken van analyses voor leveranciers;
- Analyseren van klantprofielen op winkelniveau en adviseren over geschikte filialen voor CRM-pilots;
- Een belangrijke bijdrage leveren aan de opzet en continue ontwikkeling van CRM IT-tools;
- Uitvoeren van controles op de correctheid van de databestanden;
- Bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling, o.a. door het bijhouden van actuele vaktechnische ontwikkelingen.

In deze functie rapporteer je aan de CRM manager van ICI PARIS XL Benelux. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere groei van ICI PARIS XL en Pour Vous.

Additional information Position: Marketing
Start date: Monday, 9 January, 2017
Monthly salary: Up for debate
Competencies

Je voelt je thuis in een informele en dynamische werkomgeving waar verantwoordelijkheid, flexibiliteit, teamwork en ondernemerschap belangrijke uitgangspunten zijn.
Daarnaast vragen we van jou:

- Afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur richting Economie, Econometrie, Wiskunde of Bedrijfskundige Informatietechnologie.
- Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van online marketing, CRM of Customer Intelligence.
- Uitstekend analytisch en cijfermatig inzicht en aantoonbare interesse voor CRM.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist, beheersing van de Franse taal is een pre.
- Goed commercieel instinct en in staat CRM vanuit een commerciële benadering te profileren, zowel intern als extern.
- Proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende fulltime functie binnen een succesvolle en krachtige internationale organisatie die volop in beweging is.
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.
- Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie.
- Aantrekkelijke personeelskorting op verzekeringen en op aankopen bij onze winkels van ICI PARIS XL, Kruidvat en Trekpleister.

In 2014 is ICI PARIS XL voor de elfde keer op rij verkozen tot Beste Parfumerieketen van Nederland en tot Beste Parfumerie Webshop van Nederland.

A. S. Watson Benelux is winnaar van de HR Proffie 2014: dè prijs voor het beste en meest professionele HR-beleid van Nederland.

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Associate
Education level: Bachelor, Master
Company Description
ICI PARIS XL, onderdeel van de A.S. Watson Group, is dè luxe parfumerie van de Benelux. In 1997 is ICI PARIS XL succesvol op de Nederlandse markt geïntroduceerd en met inmiddels ruim 165 winkels uitgegroeid tot de grootste parfumerieketen van Nederland. In 2014 is ICI PARIS XL voor de elfde keer op rij verkozen tot Beste Parfumerieketen van Nederland en tot Beste Parfumerie Webshop van Nederland. De sterke punten van ICI PARIS XL zijn een breed assortiment, persoonlijk advies, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Als werkgever heeft de A.S. Watson Group veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Renswoude. A.S. Watson is de grootste internationale retailer in health & beauty in Azië en Europa. Met activiteiten in 24 markten en wereldwijd ruim 11.700 winkels en 110.000 medewerkers is A.S. Watson een begrip in de internationale retailwereld. In de Benelux zijn we actief met Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI Paris XL en Pour Vous. Het hoofdkantoor van A.S. Watson Benelux is gevestigd in het midden van het land: Renswoude. Ons logistiek centrum is gevestigd in Heteren. WE BRING MORE TO LIFE: wij willen de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen, bij alles wat we doen. Daarom bieden we meer voordeel en keuze aan onze klanten, meer ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers en hebben we meer aandacht voor onze omgeving. Contactgegevens Mark Snel, CRM Data-Analist ICI PARIS XL Benelux Tel.: 0318 - 579712
Address
Nijborg 17
3927 DA Renswoude
Netherlands
Recruiter information


You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.