Hoofd Productontwikkelaar (WO)
Vacancy by Balans, Netherlands
Added in position, Research & Development
Master
Apply before: 27 Nov 2016
Job Description

Op de R&D afdeling is een vacature ontstaan voor een Hoofd Productontwikkelaar. Op de afdeling wordt gewerkt aan coatings voor diverse toepassingen. De opdrachtgever werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande producten en geven technologische ondersteuning aan klanten.Het betreft een zeer afwisselende functie met veel contacten met de afdelingen verkoop, inkoop en productie.

Profiel functie:
Als Hoofd Productontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de productontwikkeling voor een of meer toepassingsgebieden en heeft daarmee direct invloed op het productenpakket. Je neemt de afdeling mee op sleeptouw en draagt nieuwe ideeën aan. Op termijn zal je doorgroeien naar leidinggevende voor productontwikkelingsafdeling. Daarnaast ben je in voorkomende gevallen projectleider voor diverse R&D-projecten. Je bedenkt conceptuele oplossingen voor klantspecifieke problemen, welke tevens kunnen leiden tot nieuwe business opportunities.

Additional information Position: Research & Development
Start date: Monday, 31 August, 2015
Monthly salary: € 4000-4500
Competencies

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

Een afgeronde WO opleiding in de chemische technologie of scheikunde;
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de productontwikkeling / R&D binnen de inkt-, verf-, lijm-, of rubberindustrie;
Uitstekende communicatievaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
Leidinggevende ervaring en/of ambities

Belangrijke competenties voor deze functie zijn: pragmatisch, initatiefrijk en sterk in plannen.
Sollicitatieprocedure
Een uitdagende functie in de R&D waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bij gebleken geschiktheid treed je direct in dienst bij de opdrachtgever middels een jaarcontract. De functie biedt uitzicht op vast dienstverband. De salarisindicatie ligt tussen de 3500 en 4500 bruto per maand op basis van 40 uur. Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact met Evelien Luijt via 088-8900836. Zij staat je graag te woord!

Ben je een ervaren laboratoriumprofessional en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Balans Laboratorium bemiddelt op professionele en doortastende wijze senior scientists en managers met een laboratorium-of levensmiddelen achtergrond naar hun nieuwe functie. Wanneer jij open staat voor verdere verbreding en verdieping van je carrière bij een nieuwe werkgever, raden wij je aan snel naar onze website te gaan om te zien wat wij voor je kunnen betekenen en je in te schrijven. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, nieuws uit de branche of andere leuke wetenswaardigheden? Volg ons dan op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium. Liever direct persoonlijk contact? Bel dan met Evelien Luijt! Zij staat je graag te woord!

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Associate
Education level: Master
Company Description
Medewerkers zijn het kloppend hart van een organisatie. Kennis, expertise en innovatie zijn medebepalend voor succes van een organisatie. Balans biedt jou een specialistisch netwerk dat inspireert met kennis en actie onderneemt om interessante opdrachten of banen te verwerven. Wij verbinden specialisten aan specialisten. Balans kent de specialistische markt als geen ander en jouw gesprekspartner is zelf een specialist. Wij verstaan ons vak, namelijk professioneel behulpzaam zijn bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Samen succesvol zijn, openheid en een proactieve aanpak: Ontdek Balans www.ontdektdoorbalans.nl
Address
Schipholweg 82
2316 XD Leiden
Netherlands
Recruiter information


You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.