Communicatie stage bij ons internationaal platform!
Vacancy by Syneratio, Netherlands
Added in position, Marketing
Bachelor, Master
Internet
Apply before: 25 Nov 2016
Job Description

Inleiding:
Syneratio is de marktleider op het gebied van internationale samenwerking op Research & Development vlak. Met een radicale innovatie via het platform is het mogelijk om wereldwijde samenwerking te bewerkstelligen tussen studenten, researchers en bedrijven in de meest uiteenlopende richtingen.

Functieomschrijving:
Als communicatie / marketing student ga je aan de slag met het maken van online marketing, social media, marketing campagnes, marketing promotie en bedrijfsvideo’s. Je denkt mee in het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Syneratio bestaat uit negen modules waarbij iedere module zijn eigen entiteit heeft. Jij helpt mee in de communicatie, vormgeving en vermarkting van deze modules en het totale concept om Syneratio internationaal meer bekendheid te geven. Daarnaast willen we onderzoeken wat voor impact blogs en direct mailing op onze doelgroepen hebben, zowel nationaal als internationaal. Een diverse en unieke kans in de vorm van een stage op het gebied van marketing & communicatie.

Additional information Position: Marketing
Start date: Wednesday, 1 February, 2017
Monthly salary: € 0-500
Competencies

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een opleiding Communicatie of Marketing. Jij zit boordevol energie, bent creatief en gemotiveerd met innovatieve ideeën en straalt enthousiasme uit. Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse- als de Engelse taal.

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Internship
Education level: Bachelor, Master
Company Description
Syneratio is een platform waarbij onderzoekers, studenten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken om onderzoek uit te voeren. Iedereen kan met elkaar linken om zo samenwerking te bewerkstelligen overal in de wereld. Samenwerken op het gebied van onderzoek, vooruitgang en innovatie op een globale schaal, dat is de visie van Syneratio. We werken vaker met hogeropgeleide studenten. In het voorjaar van 2014 heeft een van onze afstudeerders zelfs in de finale van de landelijke “stagiair van het jaar” verkiezing gestaan en is uiteindelijk 2e geworden. Syneratio tracht een uitstekende begeleiding te faciliteren voor de studenten
Address
Helftheuvelweg 11
5222AV Den Bosch
Netherlands
Recruiter information
Elco Leenders
elco.leenders@syneratio.com
You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.