Adviseur Civiele Bouwkunde
Vacancy by Gemeente Rotterdam, Netherlands
Added in position, Engineering
Bachelor, Master
Civil Engineering
Apply before: 31 Dec 2016
Job Description

Cluster Stadsontwikkeling
De afdeling Waterbouw & Civiele Infra (W&CI) van het Ingenieursbureau van Rotterdam houdt zich bezig met civieltechnische en bouwkundige adviezen en projecten, zoals het realiseren en renoveren van kademuren, bruggen, tunnels, viaducten en gemeentelijk vastgoed.

De functie
Het vakgebied civiele bouwkunde binnen het Ingenieursbureau heeft de afgelopen decennia een succesvolle bijdrage geleverd aan ontwerp en uitvoering van de grote infrastructurele projecten die in Rotterdam zijn gerealiseerd (metrostations, parkeergarages, waterbergingen, tunnels, etc). W&CI is voor dergelijke grote projecten op zoek naar een deskundige die de komende jaren een bijdrage kan leveren aan een hoogwaardige civiele infrastructuur in Rotterdam.

Additional information Position: Engineering
Start date: Wednesday, 1 February, 2017
Monthly salary: € 4500-5000
Competencies

Vraag en aanbod
Jij bent onze senior/deskundige en beschikt over een afgeronde academische opleiding op het gebied van civiele bouwkunde, bij voorkeur aangevuld met internationale vakopleidingen op dit gebied. Hoogwaardige kennis van de civiele bouwkunde is noodzakelijk evenals kennis van de relevante thema’s en ontwikkelingen binnen het vakgebied en op aanpalende vakgebieden (zoals installaties, constructies, veiligheid, brand, materiaaltechnologie en uitvoeringstechnieken).

Daarnaast beschik je natuurlijk over aantoonbare ervaring van de gevraagde rol binnen bovengenoemde projecten.
Je hebt zowel binnen als buiten Rotterdam een uitgebreid netwerk in het vakgebied en bent in staat om samenwerkingsverbanden aan te gaan met senior kennisdragers uit de markt. Je scoort hoog op de competenties externe oriëntatie, advisering en samenwerken (met de markt).

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal EUR 5.207,- (schaal 12) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Additional requirements Employment type: Full Time
Experience: Mid-Senior Level
Education level: Bachelor, Master
Company Description
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom! In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft. Rotterdam Make it happen Halima Tarrahi Tel.: 010-2676696 h.tarrahi@rotterdam.nl
Address
Wilhelminakade 179
3072 AP Rotterdam
Netherlands
Recruiter information


You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.