Snijders Advocaten: Wat is volgens jou een kernprobleem als het gaat om de tegenpolen ‘Open Innovatie’ en bescherming van ‘Intellectueel eigendom’?
Survey by Fabian Aardoom, Netherlands
Saturday 31 December
Law
Form
Information

Wat is volgens jou een kernprobleem als het gaat om de tegenpolen ‘Open Innovatie’ en bescherming van ‘Intellectueel Eigendom’?

De wereld is groter dan je bedrijf of organisatie, Open Innovatie is de trend. Hierbij gaan bedrijven niet meer angstvallig om met het delen van kennis, integendeel. Bedrijven willen juist dat anderen weten wat er speelt waardoor kennis uit alle verschillende branches samenkomen en innovatie wordt versneld.

Het beschermen van Intellectueel Eigendom blijft een belangrijk onderdeel wat de Open Innovatie trend tegenhoudt. Intellectueel Eigendom is in het kort gezegd: alles wat je aan ideeën (creaties) hebt bedacht en hebt vastgelegd waar een ander niet zomaar mee mag werken.

Via deze Business Brain vraagt Snijders Advocaten om jouw hulp. Graag willen zijn van jou weten hoe jij denkt over de tegenpolen ‘Open Innovatie’ en ‘Intellectueel Eigendom’. De drietal stellingen zijn te vinden in onderstaande vragenlijst.

2
Fabian Aardoom
3
Fabian Aardoom
4
Jorin Aardoom
1
Elco Leenders