Overview

De Universiteit Utrecht heeft een krachtige ambitie ten aanzien van onderwijskwaliteit en studiesucces. Dat geldt ook voor de scherpe onderzoeksprofilering op vier thema’s: Dyanmics of Youth, Institutions, Life Science en Sustainability. De Universiteit Utrecht staat midden in de samenleving en draagt bij aan antwoorden op de maatschappelijke vragen van vandaag en morgen.

Binnen de faculteiten is onderzoek en onderwijs de primaire taak. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taak vormgegeven. Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af.

ITS heeft acht afdelingen. Er zijn vier servicegerichte afdelingen, die gericht zijn op het leveren van informatie en IT diensten aan één of aan meerdere domeinen:

1. Onderwijssystemen;
2. Onderzoeksystemen en Data management;
3. Administratieve systemen;
4. Systeemintegratie, mobiel en web.

Daarnaast zijn er twee productgerichte afdelingen:

1. De afdeling Basisdiensten;
2. De afdeling Infrastructuur en Exploitatie.

Deze afdelingen leveren technische producten en diensten voor een brede doelgroep. De volgende afdelingen hebben een eigen taak naar de eindgebruiker of binnen de eigen directie: de afdeling Support en het Bedrijfsbureau.

De afdeling Basisdiensten levert werkplek- en communicatiediensten die standaard aan alle medewerkers en/of studenten van de Universiteit Utrecht aangeboden worden. Daarmee heeft de afdeling een belangrijke voorwaardenscheppende rol in de ondersteuning van alle bedrijfsprocessen van de universiteit, dat zijn naast de primair processen onderwijs en onderzoek ook alle ondersteunende processen.

Utrecht University
Heidelberglaan 8
3584CS Utrecht
Netherlands

https://www.uu.nl

You are not authorized to access this content.

It seems this compamy doesn't have created a project yet.