Overview

Streetwise is in Nederland dé specialist en marktleider op het gebied van direct dialogue donateurwerving. Vanuit ons landelijk dekkend kantorennetwerk werven wij met veel passie donateurs voor de meest toonaangevende goede doelen van ons land. Op straat, in winkelcentra, op beurzen, evenementen, deur-aan-deur... overal waar grote stromen personen te verwachten zijn, zijn onze medewerkers te vinden.

Wij bouwen met onze opdrachtgevers een doorlopende relatie op, die gebaseerd is op een intensieve gelijkwaardige samenwerking en het streven naar zowel kwalitatieve als kwantitatieve groei. Streetwise draagt daarbij de verantwoordelijkheid voor processen en meetbare resultaten.
Wij zijn een organisatie die continu in beweging is. Door onze fondsenwervingsmethoden te blijven vernieuwen en innoveren kunnen wij goede doelen altijd zo optimaal mogelijk bedienen. Een voorbeeld hiervan is de oprichting van Streetwise Event Promotions, dat inmiddels een zelfstandig bedrijf is met eigen management, team, kantoren en website.

Ruyterkade 107 III
1011 AB Amsterdam
Netherlands

http://www.streetwise.nl/

Employees
You are not authorized to access this content.

It seems this compamy doesn't have created a project yet.