Overview

ICI PARIS XL, onderdeel van de A.S. Watson Group, is dè luxe parfumerie van de Benelux. In 1997 is ICI PARIS XL succesvol op de Nederlandse markt geïntroduceerd en met inmiddels ruim 165 winkels uitgegroeid tot de grootste parfumerieketen van Nederland. In 2014 is ICI PARIS XL voor de elfde keer op rij verkozen tot Beste Parfumerieketen van Nederland en tot Beste Parfumerie Webshop van Nederland. De sterke punten van ICI PARIS XL zijn een breed assortiment, persoonlijk advies, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Als werkgever heeft de A.S. Watson Group veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Renswoude.

A.S. Watson is de grootste internationale retailer in health & beauty in Azië en Europa. Met activiteiten in 24 markten en wereldwijd ruim 11.700 winkels en 110.000 medewerkers is A.S. Watson een begrip in de internationale retailwereld. In de Benelux zijn we actief met Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI Paris XL en Pour Vous. Het hoofdkantoor van A.S. Watson Benelux is gevestigd in het midden van het land: Renswoude. Ons logistiek centrum is gevestigd in Heteren.

WE BRING MORE TO LIFE: wij willen de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen, bij alles wat we doen. Daarom bieden we meer voordeel en keuze aan onze klanten, meer ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers en hebben we meer aandacht voor onze omgeving.

Nijborg 17
3927 DA Renswoude
Netherlands

http://www.iciparisxl.nl/

You are not authorized to access this content.

It seems this compamy doesn't have created a project yet.